Pages

Friday, 29 July 2011

kami tewas bersama .. tp good game bro!!!

ASSALAMUALAIKOM

Semalam aku dah 90ribu rakyat Malaysia membanjiri stadium bukit Jalil.. untk same2 memberi sokongan padu pada player2 kita..Boleh nampak yg player kita btol2 all out and boleh nampak yg player singapura mmg takut GILE!! nak lawan kita kat tempat kite.. anyway aku ni half singapore. mak bapak aku org singapore.. tp aku lahir kan sini. and aku pure Malaysian. sedara mara. atuk nenek.. pakcik.. makcik.. sepupu sepapat smua kat sane la.Tp aku tetap anak MALAYSIA!!
TAK MENYESAL AKU BELI TOPENG HARIMAU...

Aku angkat topeng ni kat uptown shah Alam dengan harga.. mula2 dtg brader tu ckp ''ok bro sempoi ni pakai kompem masuk paper.. cincai la RM30..'' ok la.. aku chill dulu.. pusing2 .. dtg balik.. brader tu ckp ''ok bro.. topeng ni RM40..'' aikkk?? kjap dah naik rm10.. aku basuh2 minda dia sket.. aku mntak rm35 la.. jersy aku beli RM25 je... mlm tu kat uptown jersy yg same RM68.. sial je brader2 uptown makap duit malam tu.. dia taw 90ribu rakyat malaysia tgh carik jersy.. sane sini SOLD OUT beb.. no jokes. tu yg harge cam haram tu..Tp topeng tu mmg legend la. aku langkah je masuk parking stadium.. org smua pandang2.. jerit2 ''harimau! harimau!'' suruh aku mengaum la.. sane sini amek gmbar aku beb.. media... peminat.. penyokong.. rase mcm aaron aziz aku ptg n malam semalam.... aku masuk je stadium.. aku angkat2 tangan aku.. side stadium tu smua menjerit weh!! hahaha.. power.......


AKU BANGGA DENGAN SEMANGAT RAKYAT AND PLAYER KITA..


Betapa susah nye atok2 kite lawan penjajah dulu... atleast bukan senang2 kita nak bagi kerakyatan kat bangsa luar semata2 nak menang bola kan? biar la rakyat kita sendiri yg memartabatkan negara kita sendiri... mmg best smlm kat stadium. even kalah semua still bertepuk tgn sbb Malaysia main mmg bagus.. Cayalah Malaysia!! love u!
 


7 comments:

  1. woot HEY I SAW YOU! I SAW YOU WITH THAT HARIMAU TOPENG OMAGAD.

    ReplyDelete
  2. seriusly?? hahaha.. i told u all already i am attention seeker:)) hahaha!! pasni kalau jumpe tegur okay!!!

    ReplyDelete
  3. wow..macam best je ada topeng harimau..
    rugi tak beli..hahaha

    ReplyDelete
  4. limited edition ni azie.. hahaha.. artis je boleh pakai

    ReplyDelete
  5. kalah tapi penuh bermaruah. tak main drama!!!!hahahahahaha.

    ReplyDelete
  6. btol tu liza.. xde nak drama2 mcm kau.. hahaha

    ReplyDelete
  7. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete